Få vores nyheder på mail

Velbesøgt åbent hus på Grønnegården

Nyhed   •   Sep 25, 2017 19:14 CEST

Hasseris Boligselskab afholdt i weekenden åbent hus i forbindelse med renovering af Grønnegården i  Aalborg, hvor det store boligområde omdannes og renoveres for over 500 mio.kr. 

Der var nærmest feststemning på Grønnegården da direktør Ulrich Thagaard slog dørene op for den store renovering på Grønnegården, hvor mere end halvdelen af det omfattende projekt nu er færdigt. 

De flotte nyrenoverede lejligheder i etape 1 og 2, blev vist frem for mere end tusinde nysgerrige og måske kommende beboere. Samtidigt er dele af de renoverede udearealer nu så langt, at man får et godt indtryk af hvordan Grønnegården vil se ud når renoveringen står færdig i slutningen af 2018.

"Det er blevet et rigtig rart byggeri" udtaler afdelingsformand Anette Balleby Jensen, som nu kan glæde sig over at være flyttet tilbage i en nyrenoveret bolig, efter at have været genhuset i syv måneder.

KAAI er totalrådgiver på renovering af Grønnegården, og du kan læse mere om projektet på KAAI.dk

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.