Få vores nyheder på mail

Sankelmarksgade er nomineret til Jubilæumsprisen - Danmarks bedste almene renovering

Nyhed   •   Jun 15, 2017 13:06 CEST

De tre nominerede projekter til årets Jubilæumspris er netop blevet offentliggjort, og blandt de nominerede er projektet Sankelmarksgade i Aalborg, hvor en tidligere teknisk skole er ombygget til 108 ungdomsboliger. KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S er arkitekter og ingeniører på projektet med Plusbolig som bygherre, og den endelige vinder findes ved en prisfest i august.

Intet mindre end 200 projekter var i år indstillet til Renoverprisen og Jubilæumsprisen, så vi konstaterer med stor glæde og stolthed, at projektet i Sankelmarksgade er blandt de tre nominerede til Jubilæumsprisen for danmarks bedste almene renovering. 

Med ombygningen af den tidligere maskinmesterskole er der skabt 108 unikke ungdomsboliger i hjertet af Aalborg. Projektet synliggør hvordan gamle bygninger med en historie kan omdannes til nye funktioner med respekt for historien, og samtidig en transformation så bygningerne ved nytænkning lever op til alle nutidens øgede krav til bæredygtighed, tilgængelighed, lavt energiforbrug mv.

Projektet er tidligere præmieret af Aalborg Kommune for den vellykkede omdannelse - dengang lød det bl.a. i dommerkomiteens betænkning: "Skolens ombygning til ungdomsboliger er sket talentfuldt og med respekt for historien".

I forbindelse med nomineringen er der lavet en video om projektet, som kan ses her – Link

Læs mere om projektet på KAAI.dk

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.