Få vores nyheder på mail

Rejsegilde på Trekløverskolen i Kjellerup

Nyhed   •   Dec 05, 2019 10:23 CET

D 27. november blev der afholdt stort rejsegilde på Trekløverskole i Kjellerup.

Byggeriet, der bliver til 4.700 m2 nye moderne læringsfaciliteter, består dels af et nybygget afsnit, og herudover  en gennemgribende renovering af to eksisterende bygningsafsnit.

Den nye fløj er nu så langt, at der skulle holdes rejsegilde. Derfor inviterede bygherren, Silkeborg Kommune, på fejring af byggeriet. Næsten to år er der gået siden byggeriet startede, men at der førtst nu er tid til rejsegilde skyldes, at der primært har været fokus på renovering af de to eksisterende bygningsafsnit, der er gennemført i en kompleks proces, hvor arbejderne er foregået samtidig med at skolen er i brug.

Skolens nye fløj udformes efter et blødt formsprog, som har medført at alle konstruktioner in situ-støbes på pladsen for at få det ønskede arkitektoniske udtryk.

De nye lokaler tages i brug i efteråret 2020.

Norconsult er totalrådgiver på projektet, som blev vundet i konkurrence og udføres ud fra et dispositionsforslag & design som er udført af Årstiderne Arkitekter. 

Axometri af rumforløbet på den fremtidige Trekløverskolen i Kjellerup (Ill. Årstiderne  Arkitekter)

Visualisering af den nye mellembynging (Ill. Årstiderne Arkitekter)

Visualisering af gårdrum ved den nye fløj (Ill. Årstiderne Arkitekter)

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.