Få vores nyheder på mail

Rejsegilde på 54 almene boliger i Svenstrup

Nyhed   •   Jun 14, 2019 10:07 CEST

Der er netop blevet fejret rejsegilde på 54 almene boliger i Svenstrup. Rejsegildet blev afholdt af Svenstrup Boligforening samt Himmerland Boligforening, som administrerer afdelingen.

Afdelingen består i fremtiden af 29 totalrenoverede moderne boliger samt 25 nye boliger opført som nybyggeri. Første spadestik blev taget i slutningen af oktober 2018, så der har været fart på både nedrivningsarbejdet i forbindelse med de eksisterende boliger og opførelse af de nye. De første beboere kan vende hjem allerede op til sommerferien - og det er planen, at boligerne i den tredje og sidste etape er klar til indflytning omkring efterårsferien næste år.

Blandt talerne til rejsegildet var Ole Nielsen, direktør for Himmerland Boligforening, som roste projektet og hele forløbet som helhed.

Himmerland Boligforening har endvidere lavet en flot video fra rejsegildet som kan ses her.

Projektet blev vundet som en totalentreprise med totalentreprenør Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S med Norconsult - KAAI A/S som arkitekt- & ingeniørrådgiver.

Udlejningsmateriale for boligerne kan findes gennem dette link.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.