Få vores nyheder på mail

Rejsegilde på 44 almene boliger i Søparken

Nyhed   •   Nov 13, 2017 16:02 CET

Byggeriet af 44 familieboliger i Lindholm Søpark er godt på vej og dette er netop blevet markeret med et velbesøgt rejsegilde.

Lindholm Søpark ligger midt i Lindholm Kridtgrav omgivet af stejle terrænformationer og skrænter, som et levn fra graveaktiviteten i de gamle kridtgrave i Aalborg.

Boligerne kommer til at ligge i forlængelse med den nuværende boligafdeling i Lindholm Søpark og bliver opført som seks blokke på henholdsvis 2, 3 og 6 etager. Alle boliger får altaner eller terrasser med udsigt over søen, og forventes indflytningsklar i efteråret 2018.

Visualisering af de fremtidige boliger i Søparken

Det arkitektoniske udtryk er enkelt, aflæseligt og humant i sin skala. Bygningsvolumnerne er proportioneret med afsæt i at skabe gode, fleksible og interessante boliger. Samtidig er bygningerne placeret på en måde, så de opleves som et dynamisk hele.

Facaderne på de første boliger er godt på vej.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://nyheder.kaai.dk/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.