Få vores nyheder på mail

Rejsegilde på 20 nye almene boliger i Gandrup & Vester Hassing

Nyhed   •   Jun 14, 2017 13:06 CEST

De nye almene familieboliger er godt på vej,  og det blev markeret med et rejsegilde.

Rejsegildet var vel besøgt af alle som er indblandet i projektet med de 20 nye attraktive boliger; 10 i Gandrup & 10 i Vester Hassing. Ud over lidt at spise og drikke var der selvfølgelig taler fra bygherre Jens Erik Grøn, direktør for Sundby Hvorup Boligforening og fra Joachim Morell, arkitekt ved KAAI. Fælles for talerne var stor ros til alle de involverede parter, som alle fik en stor tak for at de var med til føre et projekt med almene boliger af så høj kvalitet ud i livet. Der var endvidere stor enighed om at projektet bliver et projekt alle parter kan være stolte af.

Boligerne bygges sideløbende i de to byer og de første boliger i Vester Hassing er allerede nået rigtig langt, som man også kan se på billederne nedenfor.

Boligerne får gennemlyste køkken/alrum og stue, samt bryggers og velindrettede værelser. Husene bliver opført i mursten og med ståltag, samt vinduer og døre i natur anodiseret aluminium der tilsammen skaber et spændende arkitektonisk udtryk. Til hver bolig vil der være en lille have samt carport med sammenhængende udhus.

De første boliger vil allerede stå klar til indflytning i udgangen af 2017.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.