Få vores nyheder på mail

Rammeaftaler er indgået med Boligkontoret Århus

Nyhed   •   Apr 12, 2019 11:06 CEST

Efter netop afholdt konkurrence om arkitekt- og ingeniørydelser, har Boligkontoret Århus udpeget Norconsult-KAAI som en af vinderne i begge kategorier.

Boligkontoret Århus, som blev dannet i 2012 ved en fusion af VesterBo, Højbo og Bo83, er en stor aktør på det almene boligmarked i Aarhus med over 5.700 lejemål. Derfor er det også med stor glæde, at Norconsult-KAAI kan offentliggøre, at vi har indgået nye rammeaftaler med Boligkontoret Århus på både arkitektrådgivning og ingeniørrådgivning. Rammeaftalerne træder i kraft i primo 2019, og har en løbetid på 4 år.

Samarbejdet med Boligkontoret Århus er ikke nyt, Norconsult-KAAI har nemlig haft rammeaftale med Boligkonteret Århus på arkitektydelser de seneste 4 år, der har resulteret i mange gode samarbejder og projekter.

Vi ser frem til at forsætte det gode samarbejde, hvor vi med meget stor erfaring fra den alemene sektor, kan birdrage med engageret og topkvalificderet totalrådgivning.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.