Få vores nyheder på mail

RAMMEAFTALE VUNDET

Nyhed   •   Jan 22, 2019 11:33 CET

FOTO : Ravnkildevej - totalrådgivning for Himmerland Boligforening

Norconsult-KAAI har vundet endnu en rammeaftale med en stor almennyttig boligorganisation.

I forlængelse af konkurrence mellem mange stærke rådgiverteams, har Himmerland Boligforening udpeget Norconsult-KAAI som en af vinderne af rammeaftale for fremtidig arkitekt- og ingeniørrådgivning. "Vi er meget glade for den tillid bygherren viser os. Rammeaftalen ligger i direkte forlængelse af en række gode projekter vi har gennemført i totalrådgivning for Himerland Boligforening" udtaler afdelingsleder Jens Kærsgaard fra Norconsult-KAAI A/S.

Rammeaftalen omhandler de kommende fire års tekniske rådgivning og bistand i forbindelse med nybyggerier og renoveringsopgaver, hvor der forventes projekter med samlet omfang på omkring 500 mio.kr.

Den nye rammeaftale indeholder opgaver i både det østlige Aalborg, den centrale del af byen, Vestbyen og nye bydele i kommunen.

Resultatet af den vundne rammeaftale er endnu et bevis på, at den tværfaglige organisering hos Norconsult-KAAI er attraktiv for en mangfoldighed af aktører i forbindelse med byggeopgaver.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.