Få vores nyheder på mail

Ny vareindlevering til Aalborg Storcenter

Nyhed   •   Sep 23, 2019 08:48 CEST

Udvidelsen set fra Vandmanden

Stor udvidelse af den eksisterende varegård er nu afleveret til ATP Ejendomme, og er klar til julens travle handelssæson, som er lige om hjørnet.

Igennem længere tid har ATP-ejendomme som driver Aalborg Storcenter samt deres lejere haft et stort ønske om en udvidelse af deres vareindleveringsfaciliteter, så de kunne følge med det store flow af varer, som det voksende Storcenter kræver. Dette ønske er nu gået i opfyldelse i form af en markant udvidelse af vareindleveringsfaciliteterne samt tilhørende depot & kontorfaciliteter. 

Dette er sket igennem en vellykket, kompleks og logistisk svær byggeperiode, hvor den ’normale’ vareindlevering skulle opretholdes igennem hele byggeprocessen, så Storcenterets lejere kunne opretholde deres normale leveringer. Norconsult-KAAI har været totalrådgiver, og har dermed stået for samtlige rådgiverydelser på udvidelsen, som blev vundet af TL Byg i hovedentreprise.

Udvidelsen set inde fra den aflukkede varegård.

Udvidelsen blev opført i en enkel geometri, i sorte betonsandwichelementer med påmonterede ubehandlede Kebony Trælister, som på gavlen ud imod parkeringspladsen danner Aalborg Storcenters logo. Langs logoets kant er der installeret et skjult LED bånd således det oplyses om aftenen.

Der skal lyde en stor tak til ATP-ejendomme, TL Byg samt underleverandører for det gode samarbejde og det vellykkede resultat.

Billede fra byggeperioden ved test af gavllogo.

Det udskårne logo i dagtimerne

Close Up af facade


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.