Få vores nyheder på mail

Norconsult-KAAI har vundet endnu en stor institutionsopgave

Nyhed   •   Nov 07, 2018 11:49 CET

I forlængelse af konkurrence for samtlige arkitekt- og ingeniørydelser har Rebild Kommune valgt Norconsult - KAAI A/S som totalrådgiver til en ny stor daginstitution.

Den nye daginstitution skal indeholde optimale forhold for 120 børn og 20 medarbejdere. Daginstitutionen skal bl.a. designes med afsæt i, at alle børn skal have mulighed for at deltage i aktiviteter, der understøtter både den kognitive, fysiske, sociale, sproglige og kreative udvikling. Der skal være fleksible læringsrum både ude og inde, der appellerer til barnets nysgerrighed. Alle børn skal opleve at være i et socialt fællesskab og være inkluderet. Indretninger og funktionalitet tager afsæt i, at de ansatte arbejder ud fra ICDP, som er et relationsorienteret og empatibaseret internationalt program, der skal være med til at udvikle børn psykisk og følelsesmæssigt.

Byggeriet skal ligeledes designes og formes med stor fokus på energioptimering, bæredygtighed og minimale driftsomkostninger.

Byggeriet skal stå indflytningsklar maj 2020.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.