Få vores nyheder på mail

KAAI er solgt til Norconsult

Nyhed   •   Sep 04, 2018 10:13 CEST

Fra venstre; Jacob Ilsøe direktør Byggeri & Anlæg, Thomas Bolding Rasmussen, adm. direktør; Jens Kærsgaard, adm.direktør, partner i Kaai; Niels Andersen, projektchef og partner hos Kaai og Egil Gossé, koncerndirektør Norden [Foto: Norconsult]

Norconsult ser med opkøbet en mulighed for at styrke kompetencerne inden for den almene sektor og det offentlige byggeri. Med det stigende behov for renovering og energirenoveringer har Norconsult med opkøbet fået tilført en omfattende erfaring, som er med til at sikre positionen inden for området.

Samtidig har Norconsult et mål om at få en geografisk spredning for at forstærke positionen, som en førende rådgivningsvirksomhed og at gøre afstanden til vores kunder mindre.

- Vi arbejder i dag med opgaver indenfor såvel private som offentlige bygherrer, og vi vil gerne øge vores opmærksomhed på den almene sektor. Med opkøbet af KAAI får Norconsult ca. 50 nye medarbejdere som består af bygherrerådgivere, byggeledere, ingeniører, konstruktører og arkitekter, og som netop har stor erfaring på det almene område. Det er en virksomhed der i lighed med Norconsult har en flad struktur og som lægger stor vægt på høj faglighed, selvstændighed og et positivt arbejdsmiljø. Jeg ser derfor KAAI som et perfekt match for begge virksomheder, udtaler administrerende direktør Thomas Bolding Rasmussen

KAAI som har tegnestue i Aalborg og Aarhus beskæftiger ca 50 medarbejdere. KAAI har en bred tværfaglig struktur og falder dermed naturligt ind i Norconsults ønske om at være en multidisciplinær virksomhed. Med opkøbet har Norconsult nu ca. 200 rådgivere inden for byggeri og industri i Danmark.

På baggrund af det fælles forretningsmæssige koncept ser Jens Kærsgaard, adm. direktør og partner i KAAI store udviklingsmuligheder i at blive del af Norconsult koncernen:

-For os er det et naturligt skridt i den fortsatte udvikling at blive integreret i en virksomhed som vi til fulde kan se os selv som en del af. Vi vil være i stand til at kunne levere bredere og endnu bedre ydelser til vores kunder i fremtiden og dermed også på denne måde styrke vores kunders udvikling. For vores medarbejdere vil det at være en del af Norconsult betyde, at de nu får mulighed for at samarbejde med nye kolleger og får en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, hvilket de nuværende 5 partnere, som alle fortsætter, også ser frem til, siger Jens Kærsgaard.

KAAI fortsætter sine aktiviteter fra de nuværende kontorer under navnet Norconsult – KAAI

Om Norconsult i Danmark

Norconsult A/S (Danmark) ejes 100 % af den norske rådgivningskoncern Norconsult AS. Norconsult Danmark beskæftiger ca. 200 medarbejdere som yder rådgivning inden for byggeri, anlæg og Life science. Virksomheden har hovedkontor i Herlev, samt yderligere kontorer i Kalundborg, Aarhus, Viborg og nu Aalborg.

Norconsult råder over en bred vifte af kompetencer og erfaringsområder, der gør virksomheden i stand til at yde professionel rådgivning til såvel byggeriet som industrien. Norconsult deltager i hele projektforløbet fra programfasen til idriftsættelsen

Norconsult koncernen

Med ca. 3550 ansatte og en omsætning på 4,6 mia NOK er Norconsult Norges største tværfaglige rådgiver med kontorer i hele Skandinavien, samt i resten af verden. Norconsult besidder en solid erfaring fra et meget stort antal gennemførte opgaver for både offentlige og private bygherrer, inden for byggeri og anlæg, energi og kraftværker, industri, miljø og bæredygtighed, trafik og infrastruktur, olie og gas, pharma.

Norconsult er ejet af medarbejderne.


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.