Få vores nyheder på mail

KAAI er med på vinderteamet, som skal gøre Trigeparken til et attraktivt boligområde

Nyhed   •   Nov 22, 2017 08:39 CET

Ill. Rubow Arkitekter

Boligforeningen Ringgården har offentliggjort, at NCC med Rubov Arkitekter og KAAI er vinder af totalentreprisekonkurrencen om renovering af en af deres største afdelinger - Trigeparken i Aarhus.

Trigeparken blev opført i 1980-81 og er i dag nedslidt. Renoveringen udføres på baggrund af en helhedsplan, og skal give hele bebyggelsen et kæmpe løft, såvel arkitektonisk som komfort- og energimæssigt.

Ved renoveringen, som har et samlet budget på 150 mio.kr., fjernes tre opgange i halvdelen af afdelingens seks blokke. Bebyggelsen får således en helt ny strukturel profil med et mix af blokke og punkthuse. De bygningsfysiske indgreb understøttes af nye energieffektive facader beklædt med profilerede aluplader, gulv-til-loft vinduer og integrerede altaner, der tilsammen skaber et nutidigt og helstøbt udtryk.

Om cirka to år, når renoveringen er færdig, består bebyggelsen på Trige Parkvej af 153 moderne og energieffektive boliger.

Læs mere om projektet på Building Supply

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.