Få vores nyheder på mail

Helhedsplan godkendt af beboerne

Nyhed   •   Mar 28, 2019 13:46 CET

Visualisering : Norconsult - KAAI

Efter en længere konstruktiv proces er helhedsplanen for Sundby Hvorup Boligselskab afd. 22 netop blevet stemt igennem af afdelingens beboere med et stort flertal.

At helhedsplanen er stemt igennem, betyder at den videre planlægning & projekteringsarbejder nu kan gå i gang med henblik på udbud senere i indeværende år.

Afdelingen er beliggende i Nørresundby og består af 16 delvist sammenbyggede boliger med god central beliggenhed & skønt naturområde lige i baghaven.

Renovering sker med støtte fra Landsbyggefonden, og en del af boligerne bliver samtidig omdannet til tilgængelighedsboliger, så beboere med kørestolsbehov kan benytte boligen.

Arkitekt Joachim Morell udtaler: "Norconsult-KAAI har stor erfaring med beboerinddragelse for denne type renoveringsprojekter, og for at give beboerne det bedste beslutningsgrundlag, blev ombygningerne visualiseret i 3D, som beboerne var meget begejstrede for"

Ud over omdannelsen til tilgængelighed af enkelte boliger får alle boliger nye efterisolerede tage, mekanisk ventilation med varmegenvinding samt udskiftning af vinduer & døre.

Norconsult–KAAI er totalrådgiver på sagen, og vi ser frem til det videre forløb.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.