Få vores nyheder på mail

Første spadestik på Søhesten i Hals

Nyhed   •   Dec 07, 2016 09:24 CET

Rådmand Hans Henrik Henriksen tog det første spadestik.

Byggestart på Sundby Hvorup Boligselskabs projekt Søhesten i Hals, er netop blevet markeret ved første spadestik af rådmand Hans Henrik Henriksen og Organisationsbestyrelsesformand Hans Bøyen Christiensen.

Projektet, omfatter 18 fritliggende familieboliger beliggende i Hals by. Hals er en af de omegnsbyer til Aalborg, som oplever spirende vækst i indbyggertal og byliv.

– Vi oplever en stor efterspørgsel efter attraktive, velindrettede familieboliger i et fornuftig husleje. Og med den naturskønne beliggenhed og korte afstand til Aalborg bliver der rift om husene, siger direktør Jens Erik Grøn fra Sundby-Hvorup Boligselskab, som fremhæver to grupper, der efterspørger de nye huse:
– Det er særligt nyetablerede familier, der er på jagt efter den første familiebolig samt ældre par, der har solgt deres hus, og som nu ønsker en velindrettet bolig med højt serviceniveau, der kontakter os, når vi har den her type boliger til leje, siger han.
75 % af husene er dog i første omgang forbeholdt flygtninge.

Husene får gennemlyste køkken/alrum og stue samt bryggers og velindrettede værelser. Husene bliver opført i sortmalet træ og tagpap samt vinduer og døre i træ/alu der samlet skaber et spændende arkitektonisk udtryk. Der opføres carport med udhus til hver bolig.

KAAI er bygherrerådgiver på sagen, som blev udbudt i totalentreprise ud fra skitseprojekt udført af KAAI og Sundby-Hvorup Boligselskab i tæt samarbejde med Aalborg Kommune.

Projektet afleveres etapevis og de første huse vil stå færdig allerede i juni 2017.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.