Få vores nyheder på mail

Første spadestik på Lauritshøj

Nyhed   •   Maj 06, 2019 10:39 CEST

Al2 Bolig har netop markeret startskuddet på opførelse af 53 nye almene boliger på Lauritshøj i Skødstrup.

Ved et velbesøgt arrangement den 2. maj, var det formand for hovedbestyrelsen Anette Østerhaab samt landskabsarkitekt Anita Munch der havde æren af at tage de første spadestik. Norconsult-KAAI er totalrådgiver for projektet, og med første spadestik er opførelse af de 53 nye almene boliger skudt godt igang.

De attraktive boliger opføres som nye moderne boliger, med særlig fokus på at være astma- & allergivenlige. Det betyder blandet andet,at der tages særlige hensyn ved valg af beplantning og materialer for bebyggelsen, ligesom det er besluttet, at bebyggelsen skal være røgfri.

Bebyggelsen indpasses med små forskydninger i terrænnet på Lauritshøj, så boligerne får fine kig til Aarhusbugten og det omkringliggende landskab. 

Der opføres en række boligtyper, som er tiltænkt en bred målgruppe, med boliger til familier og seniorer, og i forbindelse med boligerne bliver der opført et fælleshus, så der er god mulighed for fællesaktiviteter og socialt samvær beboerne imellem.

Norconsult-KAAI er totalrådgiver på projektet, der er udført på baggrund af konkurrenceprojekt af WE Architecture, JWH arkitekter, ByMunch samt Niras. ByMunch har endvidere fungeret som underrådgiver på landskabsdelen igennem projekteringen.

De første boliger vil efter tidsplanen stå klar til indflytning i foråret 2020.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.