Få vores nyheder på mail

Første spadestik på Enghaven

Nyhed   •   Apr 25, 2019 13:06 CEST

Sundby-Hvorup Boligselskab har netop markeret starten på opførelsen af 58 nye almene familieboliger på Gl. Kongevej i Nørresundby.

Rådmand H.H. Henriksen og organisationsbestyrelsesformand Hans Bøyen Christensen tog de første spadestik der markerer, at byggeriet nu er i gang.

Visualisering af Enghavens ankomst, Norconsult - KAAI

Projektet på Gl. Kongevej har fået kaldenavnet Enghaven da det ligger nabo med endnu en af Sundby-Hvorups Boligselskabs afdelinger - nemlig Engparken. Enghaven får i alt 58 boliger fordelt på 30 mindre 2-værelsesboliger på ca. 47 m2 samt 28 større 3-værelsesboliger på omkring de 70-75 m2.

Enghaven bliver 5 etager i en spændende arkitektur med grå, pudsede facader brudt af træbeklædning i det fælles gårdrum, hvorfra alle lejligheder har adgang via og en åben altangang.

Norconsult – KAAI har udarbejdet skitseprojektet, som vandt idekonkurrencen udsendt af Aalborg Kommune tilbage i 2016. Derudover agere Norconsult – KAAI bygherrerådgiver på projektet, som udføres af HP Byg A/S i totalentreprise.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.