Få vores nyheder på mail

Første spadestik i Lindholm Søpark

Nyhed   •   Mar 31, 2017 07:00 CEST

Rådmand Hans Henrik Henriksen tager første spadestik

Byggeriet af 44 familieboliger i Lindholm Søpark er netop sat igang med første spadestik af rådmand, Hans Henrik Henriksen og formand, Hans Bøyen Christensen.

Lindholm Søpark ligger midt i Lindholm Kridtgrav omgivet af stejle terrænformationer og skrænter, som et levn fra graveaktiviteten i de gamle kridtgrave i Aalborg.

Boligerne kommer til at ligge i forlængelse med den nuværende boligafdeling i Lindholm Søpark og bliver opført som seks blokke på henholdsvis 2, 3 og 6 etage. Alle boliger får altaner eller terrasser med udsigt over søen, og forventes indflytningsklar i efteråret 2018.

Det arkitektoniske udtryk er enkelt, aflæseligt og humant i sin skala. Bygnings volumnerne er proportioneret og modelleret med afsæt i at skabe gode, fleksible og interessante boliger. Samtidig er bygnings kroppene placeret på en måde, således at de opleves som et dynamisk kontrastskabende hele. Illustration KAAI.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.