Få vores nyheder på mail

Første spadestik for nye almene boliger i Dronninglund

Nyhed   •   Dec 06, 2019 08:11 CET

Sundby-Hvorup Boligselskab har netop markeret starten på opførelsen af 8 nye almene familieboliger i på Lemmingsvej og Geraavej i indre Dronninglund.

Borgmester i Brønderslev Kommune Mikael Klitgaard og organisationsbestyrelsesformand Hans Bøyen Christensen har netop taget de første spadestik der markerer, at byggeriet nu er i gang.

Dermed er det første projekt med nybyggeri i Brønderslev Kommune også sat i gang for Sundby Hvorup Boligselskab, som sidste år fusionerede med Boligselskabet Østvendsyssel.

Projektet opføres som tæt-lav bebyggelse, og består af 3 dobbelthuse med 6 større 4-værelsesboliger på 89 m2 samt to enkeltstående huse med 3-værelsesboliger på 77 m2 - ialt 8 nye familieboliger.

Plantegninger (Ill. Norconsult)

De nye boliger har alle privat have samt egen indkørsel fra henholdsvis Geråvej & Lemmingsvej, med carport, overdækket cykelparkering samt depot.

Boligerne opføres i en lys grå tegl med mørke kontrastfulde vinduespartier, zinkdetaljer, tag i tagpap og sekundære bygninger i olieret træbeklædning.

Norconsult er totalrådgiver på projektet, som blev vundet af Kærsgaard & Simonsen ApS i hovedentreprise.

Det forventes at boligerne vil stå færdige og klar til indflytning ultimo 2020.

Situationsplan: 8 nye almene boliger i Dronninglund (Ill. Norconsult)

Visualisering: Udtryk fra vej (Ill. Norconsult)

Visualisering: Udtryk fra have (Ill. Norconsult)

Visualisering: Materialesammensætning (Ill. Norconsult)

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.