Få vores nyheder på mail

Aalborg Universitet vælger totalrådgiver

Nyhed   •   Jun 28, 2018 12:52 CEST

Aalborg Universitet ønsker at samle en række servicefunktioner og forskningsenheder på én adresse, på Fredrik Bajers Vej 5, Aalborg. Til ombygningsopgaven har Aalborg Universitet valgt KAAI som totalrådgiver.

De fremtidige arbejdsmiljøer skal indrettes efter visionen om at skabe miljøer der understøtter ABW (Activity Based Working), hvor de forskellige zoner skal designes præcist til brugernes arbejdsopgaver i et fokuseret miljø. Indeklima og øvrige tekniske forhold skal være fremtidssikrede og understøtte visionen.

Aalborg Universitet har efter gennemført konkurrence tildelt KAAI en kontrakt på samtlige arkitekt og ingeniørydelser - fra ide til aflevering.

"Vi er glade for opgaven, og tager det som endnu en tilkendegivelse fra bygherreside, om at den tværfaglige organisering hos KAAI er attraktiv, og giver en effektiv og fokuseret rådgivning for byggeopgaver" udtaler Jakob Thiel fra KAAI.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.